En plantskola är en värld av växter, odling, trender, marknadsfrågor och rådgivning.
Växtforum är de svenska odlingsplantskolornas webbplats.
Välkommen!

Välkommen till Svenska Plantskolor på Elmia Garden den 4-5 oktober!

Publicerad: 2017-09-04 Historiska växter och miljöer möter det nyaste nya i den svenska plantskolemonter, där trädgårdshistoria är årets tema.
Välkommen till Svenska Plantskolor på Elmia Garden den 4-5 oktober! Bourbonros 'Blomsterhult' är en av växterna i Grönt kulturarvs sortiment. Foto: POM

Elmia Garden i Jönköping är en branschmässa och en mötesplats för personer som jobbar med blommor, trädgård och landskap. I Svenska Plantskolors samlingsmonter D07:62 möter du en rad svenska plantskolor och deras branschorganisationer, och får bland annat vara med om detta:

Onsdag 4 oktober

kl 11.00 Elisabet Martinsson, Elitplantstationen, och Gunnel Holm, E-planta ekonomisk förening, berättar om intressanta växtnyheter.

kl 14.30 Pressträff

Torsdag 5 oktober

Kl 11.00 Lars-Åke Gustavsson, Linnea Oskarsson och Karin Persson, Programmet för odlad mångfald, presenterar nyheter i Grönt kulturarvs sortiment.

 

Årets utställare i Svenska Plantskolors monter:

Elitplantstationen, E-planta ekonomisk förening, Eriksbo Plantskola, LRF Trädgård, Plantskolan i Ängelholm, POM, Splendor Plant, Sveplant, T. Norells Trädgårdar, Wändels Trädgård och Växtforum.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Gå tillbaka